Información para el Consumidor - CAT

CILLIT BANG POTENTE LIMPIADOR SUCIEDAD Y MANCHAS DE HUMEDAD

ATENCIÓ

PRECAUCIONS: Provoca irritació cutània. Provoca irritació ocular greu. Nociu per als organismes  aquàtics, amb efectes nocius duradors. Pot ser corrosiu per els metalls. Atenció!  No utilitzar juntament amb altres productes. Pot desprendre gasos perillosos (clor). Si es necessita consell mèdic, tenir a mà l'envàs o la etiqueta. Mantenir fora de l’abast dels nens. Rentar-se les mans a consciència després de la manipulació. EN CAS DE CONTACTE AMB LA PELL: Rentar amb abundant aigua i sabó. EN CAS DE CONTACTE AMB ELS ULLS: Esbandir amb aigua amb cura durant diversos minuts. Treure les lents de contacte quan hi siguin presents i es pugui fer amb facilitat. Prosseguir amb el rentat. Eliminar el recipient i/o el seu contingut dacord amb les normatives locals i regionals. No ingerir. En cas d'accident, consulteu el Servei Mèdic de Informació Toxicològica, telèfon 915 620 420.

INGREDIENTS: Conté menys del 5% blanquejants clorats. Perfum. (www.rbeuroinfo.com)

1. Posar el filtre a la posició "ON". Mantenir l'ampolla en vertical i situar a 20 cm dela zona que es vol netejar i polvoritzar.

2. Per a una neteja clàssica: Deixeu actuar durant un MÀXIM de 5 minuts. Per a unahigiene completa: Deixeu actuar el producte durant 15 minuts.

3. Esbandir completament amb aigua. Posar el filtre a la posició "OFF".

INSTRUCCIÓ D’ÚS: Netejador de superfícies.

simbolo

CILLIT BANG POTENTE LIMPIADOR SUELOS Y ANTIGRASA

PERILL

PRECAUCIONS: Conté Lauramine Oxide i Monoethanolamine. Provoca irritació cutània. Provoca lesions oculars greus. Nociu per als organismes aquàtics, amb efectes nocius duradors. Mantenir fora de l’abast dels nens. Si necessiteu consell mèdic, tingueu a mà l'envàs o l'etiqueta. Rentar-se les mans a consciència després de la manipulació. En cas d'irritació cutània: consulteu un metge. No ingerir. EN CAS D'INGESTIÓ: Trucar immediatament a un CENTRE DE TOXICOLOGIA/metge. EN CAS DE CONTACTE AMB ELS ULLS: Esbandir amb aigua acuradament durant uns quants minuts. Treure les lents de contacte quan hi siguin presents i es pugui fer amb facilitat. Prosseguir amb el rentat. Trucar immediatament a un CENTRE DE TOXICOLOGIA / metge. Eliminar el recipient i/o el contingut d'acord amb les normatives locals i regionals. En cas d'accident, consulteu al Servei Mèdic d'Informació Toxicològica, telèfon 915 620 420.

INGREDIENTS (www.rbeuroinfo.com): < 5%: Tensioactius aniònic i Tensioactius No Iònics, polycarboxylates, Perfum. Conté Hydroxycitronellal i Limonene.

INSTRUCCIÓ D’ÚS:

Brutícia lleugra: 2 taps de producte en 5L d'aigua.

Brutícia moderada: 3 taps de producte en 5L d'aigua.

Brutícia insructada: Aplicar directament el producte amb un drap humit. Deixar actuar durant 2 minuts.

simbolo2